+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
с. Ходосівка вул. Обухівське шосе 1, 16
Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

  1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика, Політика конфіденційності) розроблена відповідно до чинного законодавства України, у тому числі Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року №2297-VI.

1.2. Положення Політики конфіденційності поширюються на відносини з будь-якими фізичними особами (далі – Користувач) стосовно обробки їх персональних даних, зокрема, але не виключно, їх збирання, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту, знеособлення, знищення та розкриття.

1.3. Реєструючись на сайті megamarket.ua (далі – Продавець, Інтернет-магазин) та/або оформлюючи замовлення через кошик Інтернет-магазину та/або оформлюючи замовлення за телефоном, вказаним на сайті, Користувач надає Продавцю беззаперечну згоду на обробку своїх персональних даних.

1.4. Якщо Користувач не погоджуєтеся безумовно прийняти усі положення, викладені в цій Політиці, він не має права використовувати сайт megamarket.ua та робити замовлення в Інтернет-магазині.

1.5. Ця Політика застосовується тільки до сайту Інтернет-магазину. Інтернет-магазин НЕ контролює і НЕ несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті Інтернет-магазину.

1.6. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються користувачами сайту Інтернет-магазину.

1.7. Користувач несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання та/або невиконання своїх зобов'язань у зв’язку з неактуальністю інформації про Користувача та/або невідповідністю такої інформації дійсності.

1.8. Користувач визнає, що у випадку його халатного відношення до безпеки та захисту його персональних даних та даних з авторизації (логін, пароль) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та персональних даних Користувача. При цьому Продавець не несе відповідальності за збитки, спричинені внаслідок такого доступу. 

  1. Персональні дані

2.1. Дана Політика конфіденційності встановлює обов’язки Адміністрації сайту щодо умисного нерозголошення персональних даних Користувачів, наданих за різноманітними запитами адміністрації Інтернет-магазину (наприклад, під час реєстрації на сайті, оформлення замовлення, підписці на розсилку тощо).

2.2. Персональні дані, що обробляються в рамках даної Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на сайті Інтернет-магазину та/або шляхом надання інформації співробітникам Інтернет-магазину за телефоном, вказаним на сайті, та включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. Прізвище та ім’я Користувача;

2.2.2. Контактний номер телефону Користувача;

2.2.3. Адреса електронної пошти Користувача (e-mail);

2.2.4. Адреса доставки замовлень.

2.3. Користувач може надати Продавцю й іншу інформацію, що визначається ним на власний розсуд.

2.4. Адміністрація Інтернет-магазину залишає за собою право на уточнення персональних даних Користувача за телефоном, вказаним останнім під час реєстрації на сайті та/або здійснення замовлення через кошик Інтернет-магазину.

2.5. Інтернет-магазин не збирає IP-адреси Користувачів. 

  1. Мета збору та обробки персональних даних

3.1. Продавець використовує, здійснює обробку та зберігає персональні дані Користувачів з наступною метою:

3.1.1. виконання покладених на Продавця функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до чинного законодавства України, а також забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та інших відносин;

3.1.2. для здійснення ідентифікації Користувача для оформлення замовлення;

3.1.3. встановлення із Користувачем зворотного зв’язку, у тому числі, але не виключно, направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання сайту, надання послуг, обробку запитів та заявок Користувача;

3.1.4. підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем;

3.1.5. створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувачем надано відповідну згоду;

3.1.6. повідомлення Користувача про стан замовлення, у тому числі підтвердження замовлення;

3.1.7. доставки замовлених Користувачем товарів, у тому числі для зв’язку кур’єрської служби Продавця з Користувачем;

3.1.8. обробка та отримання платежів;

3.1.9. надання Користувачу ефективної клієнтської та технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних із використанням сайту;

3.1.10. надання Користувачу (за його згодою) даних про наявність товару, оновлення продукції, спеціальні пропозиції, інформації про ціну, новини та інші дані від імені Інтернет-магазину;

3.1.11. створення та реалізації бонусних програм, програм лояльності;

3.1.12. покращення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключових словах, управління трафіком на сайті Інтернет-магазину, аналізу та прогнозування уподобань, інтересів Користувачів.

3.2. Продавець не здійснює обробку персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

3.3. Строки та спосіб обробки та зберігання персональних даних Користувачів визначаються Продавцем на власний розсуд виходячи з мети обробки та зберігання персональних даних відповідно до вимог чинного законодавства України. 

  1. Умови надання доступу до бази персональних даних Користувачів.

4.1. Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в Інтернет-магазині. Зокрема, Користувач погоджується з тим, що Інтернет-магазин має право передавати персональні дані кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті Інтернет-магазину, включаючи доставку товару.

4.2. Продавець не розголошує персональні дані Користувачів третім особам без згоди Користувача, крім випадків, визначених чинним законодавством України, і виключно за обґрунтованим запитом державного органу та/або ухвалою/рішенням суду, що набрали законної сили.

4.3. При втраті або розголошенні персональних даних Інтернет-магазин інформує Користувача про втрату та/або розголошення персональних даних.

4.4. Інтернет-магазин приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.5. Продавець залишає за собою право у відповідності до вимог чинного законодавства України здійснювати обмін персональними даними Користувачів з державними органами з метою запобігання шахрайських дій на сайті, врегулювання спірних ситуацій та з’ясування обставин, що можуть стати/стали причиною порушення чинного законодавства, а також у випадках виявлення Продавцем неправомірних дій Користувача та/або отримання претензій, скарг, звернень від третіх осіб.

4.6. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити. 

  1. Зміна умов Політики конфіденційності

5.1. Продавець залишає за собою право змінювати умови Політики конфіденційності в односторонньому порядку шляхом розміщення нової редакції Політики на сайті.

5.2. Користувач зобов’язаний здійснювати моніторинг змін політики конфіденційності на сайті Інтернет-магазину власними силами та засобами.

5.3. Якщо Користувач не згоден з оновленими умовами Політики конфіденційності, він зобов’язаний негайно зупинити будь-яку взаємодію з Інтернет-магазином. 

  1. Додаткові умови

6.1. Продавець не несе відповідальності за збитки, які поніс Користувач або треті особи, в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики.

6.2. У разі, якщо будь-яке положення цієї Політики включаючи будь-яке речення, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить чинному законодавству України, або недійсним, це не вплине на інші положення, вони залишаються повністю в силі і продовжують діяти в повній силі і є дійсними, а будь-недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

6.3. Термінологія, що використовується у даній Політиці, має таке ж значення, яке визначено у чинному законодавстві України.

6.4. Усі питання, не визначені цією Політикою, підлягають врегулюванню відповідно до  чинного законодавства України.

6.5. Всі пропозиції або питання щодо Політики конфіденційності слід повідомляти в службу підтримки користувачів Інтернет-магазину на електронну адресу: [email protected]

Акційні товари
Каталог