+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Правила проведення Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари»

Правила проведення Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари»

21.05.2021

Правила проведення Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари»

ПРАВИЛА

проведення Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари»

  1. Загальні положення.

1.1. Акція «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари» проводиться ПП «ТЕРКАП» (код ЄДРПОУ 34465801), Україна, 07400, Київська обл., місто Бровари, вул. Київська, будинок 316 (далі – «Співорганізатор») на замовлення ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» (код ЄДРПОУ 21651322), 07442, Україна, Київська область, Броварський район, смт Велика Димерка, 51-й км Санкт-Петербурзького шосе (далі – «Замовник»).

1.2. Організатором Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари» є ТОВ «ОЛ МОУШН УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ 41175509); 03113, м. Київ, вул. І. Шевцова, буд. 1 (далі – «Організатор»). 

1.3. Партнером Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари» є ТОВ "Кока-Кола-Україна Лімітед" (код ЄДРПОУ 14342901); 01601, Україна, м. Київ, площа Спортивна, 1 А (далі – «Партнер»).

  1. Умови проведення Акції «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари».

2.1. Акція «Призи від Coca-Cola в МегаМаркеті Бровари» (далі – «Акція») проводиться Організатором у торговельному закладі «МегаМаркет Бровари», що знаходиться за адресою вулиця Київська, 316, м. Бровари, Київська обл., 07402 (далі – «Територія проведення Акції»).

2.2. Акція проводиться в період з 21.05.2021 року по 17.06.2021 року включно (далі – «Строк проведення Акції»).

2.3. Акція проводиться з метою популяризації продукції під торговельними марками Coca-Сola, яка випускається ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед».

2.4. В Акції бере участь така продукція: напої «Кока-Кола»® та Zero у пляшках місткістю 1 л., 1,5 л, 2л. ; (далі – «Продукція»).

2.5. Купуючи Продукцію, учасник Акції не вносить жодної додаткової плати, пов’язаної з участю в Акції, окрім безпосередньої ціни Продукції. Призовий фонд Акції (далі – «Призи») не формується з внесків учасників Акції.

  1. Вимоги до учасників Акції.

3.1. До участі в Акції запрошуються громадяни України, які досягли 18-річного віку на дату початку Строку Акції, проживають на Території проведення Акції та є споживачами Продукції.

3.2. Учасником Акції вважається особа, яка відповідає всім вимогами Розділу 3 цих Правил та належним чином виконала всі вимоги цих Правил.  Учасником Акції може бути лише особа, яка являється власником картки лояльності «ТЕРМІНАЛ».

3.3. Учасниками Акції не визнаються та не можуть бути такі особи, незалежно від виконання ними умов цих Правил:

3.3.1 працівники Організатора/Співорганізатора/Партнера/Замовника Акції і будь-яких інших осіб, які беруть участь у підготовці та проведенні Акції, їхні діти чи родичі;

3.3.2 особи віком до 18 (вісімнадцяти) років, обмежено дієздатні та недієздатні особи; 

3.4. Учасники Акції під час участі в Акції зобов’язуються:

3.4.1 дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України;

3.4.2 вказувати повні коректні та достовірні відомості, що вимагаються згідно з цими Правилами;

3.5. Беручи участь в Акції, учасник Акції погоджується й підтверджує факт ознайомлення та повної і безумовної згоди з цими Правилами.

3.6. Надання учасником Акції недостовірних/некоректних даних для участі в Акції, в тому числі щодо засобів зв’язку з таким учасником Акції, звільняє Організатора та Співорганізатора від обов’язку вручити Приз Акції, і такий учасник Акції втрачає право на отримання Призу Акції.

3.7. У разі порушення учасником Акції обов’язків, передбачених у цих Правилах, що спричинило виникнення в Організатора та/або Співорганізатора збитків, учасник Акції зобов’язаний відшкодувати такі документально підтверджені збитки в повному обсязі.

3.8. У будь-який момент проведення Акції Організатор має право вимагати від учасника надати копії документів, що засвідчують його особу, в тому числі підтверджують його вік. Організатор залишає за собою право відсторонити від участі в Акції учасників Акції, які порушили обов’язки, передбачені в цих Правилах.

3.9. Учасник Акції, що не виконує/неналежно виконує умови цих Правил, втрачає право на подальшу участь в Акції та на одержання Призів.

  1. Умови участі в Акції.

4.1. Для участі в Акції, Учаснику Акції необхідно протягом Строку проведення Акції здійснити покупку в торговельному закладі «МегаМаркет Бровари», що знаходиться за адресою: вулиця Київська, 316, м. Бровари, Київська обл., 07402, одним фіскальним чеком на суму понад 500,00 грн. (п’ятсот гривень), при цьому в таку покупку має входити не менше однієї одиниці Продукції, вказаної у пункті 2.4. цих Правил, при цьому з обов’язковим використанням Учасником Акції його картки лояльності «ТЕРМІНАЛ». Далі Учаснику Акції необхідно зареєструвати такий фіскальний чек в Анкеті за посиланням Qr-коду, що міститься на рекламних носіях на Території проведення Акції. Кількість фіскальних чеків від одного Учасника Акції, що може брати участь в Акції – необмежена та становить: 1 фіскальний чек дорівнює 1 реєстрації для участі в Акції.

4.2. Ні Організатор Акції, ні Співорганізатор Акції не несуть відповідальності за несправності мережі та інші незалежні від їхньої волі обставини, що унеможливлюють та/або сповільнюють процес реєстрації Учасника у визначений строк.

4.5. Реєстрація Учасника не може бути здійснена, якщо це проводиться з порушенням умов цих Правил, зокрема якщо реєстрація здійснена учасником Акції з порушенням строків та/або інших обмежень, встановлених цими Правилами;

  1. Призи Акції.

5.1. Призовий фонд Акції складають:

5.1.1. Гриль Tefal  - 4 шт.

5.1.2. Тостер Tefal - 4 шт

5.1.3. Сотейник Meisterklasse Rosso Nobile  - 4 шт

5.1.4. Набір кухонних ножів на підставці Rainstahl  - 4 шт

5.2. Забезпечення наявності Призового фонду здійснюється за наступним порядком:

- Призи зазначені в п. 5.1.1.   – Партнер Акції;

- Призи зазначені в п. 5.1.2.-5.1.4.– Замовник Акції;

5.3. Організатор/Співорганізатор/Партнер/Замовник Акції не мають будь-яких обов'язків та не відповідають і не здійснюють компенсацій у зв'язку з подальшим використанням Призів Акції.

5.4. Кількість Призів Акції обмежена і становить зазначену вище у п. 5.1 Правил кількість.

5.5. Замовник/Партнер має право змінювати найменування та кількість Призів Акції шляхом внесення змін до цих Правил.

  1. Порядок визначення переможців Акції та Призів, право на які вони отримують.

6.1. Серед Учасників Акції (власників карт лояльності «ТЕРМІНАЛ»), що повністю виконали всі умови Акції відповідно до п. 4 цих Правил, способом випадкової комп’ютерної вибірки за допомогою Random.org Організатор визначає переможців Акції. Визначення переможців серед Учасників Акції проводиться щонеділі, протягом строку дії Акції, участь в Акції беруть фіскальні чеки, щодо яких Учасниками Акції було здійснено їх реєстрацію протягом строку дії Акції.

6.2. Учасник Акції, за весь строк дії Акції має право на отримання лише одного Призу Акції, та в разі виграшу будь-якого призу, зазначеного в п. 5.1. даних Правил, до подальшої участі в Акції не допускається, та вручення більше одного призу одному Учаснику Акції не допускається.

6.3. Інформування Учасника Акції, що став її переможцем, про одержання права на Приз Акції за участь в Акції здійснюється Організатором на інтернет сторінці https://www.facebook.com/www.megamarket.ua/ та шляхом телефонування на мобільний номер телефону такого Учасника Акції, вказаний ним при реєстрації в програмі лояльності «ТЕРМІНАЛ».

  1. Порядок вручення Призів Акції.

7.1. Протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту оголошення переможців Акції згідно п. 6.3. цих Правил, Організатор узгоджує з Учасником Акції, що має право на отримання Призу Акції всі необхідні дані та адресу для особистого отримання таким Учасником Акції Призу Акції, а також повідомляє Учасника Акції про необхідність надання, протягом 5 (п’яти) робочих днів з дати отримання такого запиту, наступних документів: скан-копії паспорту громадянина України (1, 2, 3, 4, сторінка з реєстрацією місця проживання) або скан-копії ІD-картки із витягом з Державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, та копії реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

Протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту оголошення переможців Акції про результати розіграшу, як це зазначено у пункті 6.3. Правил, Учасники Акції, які отримали право на Призу Акції, передбачені в пунктах 5.1.1. – 5.1.4 цих Правил, зобов’язані надіслати на електронну адресу Виконавця: [email protected] лист з темою: «Переможець МегаМаркет Бровари», вказавши своє ПІБ, свій номер мобільного телефону, фото фіскального чеку що взяв участь в Акції, адресу місця доставки Призу Акції та іншу інформацію на запит Виконавця, необхідну для відправки Призу Акції, а також скан-копії документів, що вказані в абз. 1 п. 7.1. цих Правил.

Організатор/Співорганізатор мають право вимагати надання й інших документів, які підтверджують належне виконання учасниками Акції цих Правил (в тому числі, але не виключно оригінали документів, що підтверджують особу учасника Акції, оригіналу фіскального чеку, який був зареєстрований для участі в Акції).

7.2. Переможець Акції має право заявити про свою відмову від отримання належного йому Призу Акції.

7.3. Призи Акції, передбачені пп. 5.1.  цих Правил, вручаються переможцям відправником, використовуючи данні, вказані в п. 7.1.;

7.4. Доставка Призу Акції, зазначеного в п. 5.1.1. – 5.1.4., здійснюється за рахунок Організатора службою доставки на адресу, повідомлену Учасником Акції що став переможцем, в порядку, передбаченому п. 7.1 цих Правил. Доставка Призів Акції здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів після отримання повної інформації та документів від Учасника Акції що став переможцем, як це передбачено у п. 7.1 цих Правил.

7.5. З моменту отримання Призу Акції, Учасник Акції що став переможцем, самостійно вживає усіх заходів для розпорядження належним йому Призу Акції.

7.6. Організатор/Співорганізатор Акції і пов’язані з Акцією особи не відповідають за подальше використання переможцями Акції Призів Акції після їхнього вручення та/або за неможливість відповідним переможцем Акції скористатись наданим Призом Акції з будь-яких причин.

7.7. Неухильне та повне дотримання всіх умов цих Правил та надання всіх документів Учасником Акції що став її переможцем є необхідною умовою отримання Призу Акції. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Учасника Акції що став переможцем, права на одержання належного йому Призу Акції. При цьому Учасник Акції що став переможцем, вважається таким, що відмовився від отримання відповідного Призу Акції та не має права на одержання від Організатора/Співорганізатора Акції будь-якої компенсації.

7.8. Учасник Акції що став переможцем, автоматично втрачає набуте ним право на отримання Призу Акції, передбаченого цими Правилами, без будь-яких компенсацій та/або можливості заміни на інший Приз Акції у таких випадках, незалежно від того, в який час стали відомими вказані обставини:

7.8.1 якщо відповідний Учасник Акції що став переможцем не вчинить дій, передбачених у п. 7.1 Правил та/або інших зобов’язань, передбачених цими Правилами;

7.8.2 якщо Учасник Акції що став переможцем належить до категорії осіб, вказаних у п. 3.3 цих Правил;

7.8.3 у разі пред’явлення Учасником Акції що став переможцем копій чужого паспорта громадянина України (для отримання Призу Акції) та/або чужої копії реєстраційного номеру облікової картки платника податків;

7.8.4 у разі неможливості ідентифікувати Учасника Акції що став переможцем;

7.8.5 якщо Учасник Акції що став переможцем заявив про свою відмову від отримання належного йому Призу Акції, як це зазначено у п.7.2 цих Правил;

7.8.6 у разі неналежного виконання Учасником Акції що став переможцем умов цих Правил.

7.9. У разі неможливості вручення Призів Акції, вони визнаються незатребуваними. Організатор має право розпорядитися незатребуваними Призами Акції на свій розсуд.

7.10. Грошова та/або будь-яка інша компенсація Призів Акції не видається.

  1. Технічні умови.

8.1. Технічна підтримка Акції здійснюється за телефоном: 0 800 30 8008  в робочі дні з 09:00 год. до 18:00 год. протягом Строку проведення Акції. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.

8.2. Всі учасники Акції самостійно оплачують усі будь-які витрати, які вони мали у зв'язку з участю в Акції (у тому числі без обмежень витрати, пов'язані з користуванням мережею Інтернет, як для реєстрації, так і для отримання будь-якої інформації про Акцію).

8.3. Організатор/Співорганізатор Акції не бере участі у вирішенні суперечок щодо можливостей участі в Акції будь-кого з учасників Акції.

  1. Інші умови.

9.1. Організатор/Співорганізатор не відповідає за:

9.1.1 не ознайомлення з цими Правилами Акції Учасників Акції;

9.1.2 не ознайомлення з фондом Призів Акції та умовами їхнього отримання Учасниками Акції;

9.1.3 неотримання/несвоєчасне отримання Організатором Акції відомостей/документів від Учасника Акції, необхідних для отримання Призу Акції у строки, встановлені для їхнього надання, з вини організацій зв'язку або з інших, не залежних від Організатора Акції причин;

9.1.4 невиконання, неналежне виконання, несвоєчасне виконання Учасниками/переможцями Акції обов'язків, передбачених у цих Правилах;

9.1.5 неотримання Призу Акції Учасником Акції який став переможцем, що сталося не з вини Організатора/Співорганізатора;

9.1.6 неможливість Учасника Акції що став переможцем використати Приз Акції;

9.1.7 за наслідки використання Учасником Акції що став переможцем Призу Акції;

9.2. Беручи участь в Акції, Учасники Акції підтверджують свою згоду з тим, що Організатор та Співорганізатор мають право змінити Правила Акції та/або призупинити/припинити Акцію шляхом внесення змін до цих Правил протягом усього Строку Акції. Зміна та/або доповнення Правил та умов Акції можливі у випадку їхнього затвердження Організатором Акції й оприлюднення в порядку, визначеному для інформування про умови участі в Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначено безпосередньо змінами/доповненнями до Правил.

9.3. Беручи участь в Акції, Учасник Акції також підтверджує свою повну та безумовну згоду на здійснення Організатором, Співорганізатором або уповноваженими ними особами збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження, трансграничну передачу в цілях проведення Акції отриманих від Учасника Акції персональних даних. Персональні дані Учасників Акції будуть використовуватися виключно Організатором, Співорганізатором або уповноваженими ними особами з дотриманням необхідних заходів конфіденційності та виключно у зв’язку з проведенням Акції і вручення Призів Акції і не будуть надаватись жодним третім особам для цілей, не пов’язаних з Акцією. Щодо всіх персональних даних, наданих Учасниками Акції, Організатором, Співорганізатором або уповноваженими ними особами будуть вживатись заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

9.4. Організатор/Співорганізатор Акції залишають за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками/переможцями Акції, окрім випадків, передбачених цими Правилами.

9.5. Організатор/Співорганізатор Акції не бере участі у вирішенні суперечок щодо визначення переможців Акції та/або розподілу Призів Акції між переможцями Акції.

9.6. Організатор/Співорганізатор на власний розсуд може визнати недійсними будь-які заявки на участь (реєстрацію), а також заборонити подальшу участь в цій Акції будь-якій особі, яка підроблює або отримує вигоду з підробки процесу реєстрації в Акції або іншим чином порушує ці Правила Акції.

9.7. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект цієї Акції не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, неполадками в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Організатором/Співорганізатором, яка спотворює чи втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність або належне проведення Акції, Організатор/Співорганізатор може на власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції або ж визнати недійсними будь-які реєстрації.

9.8. Терміни, що використовуються в цих Правилах, стосуються виключно даної Акції.

9.9. Всі відносини, що стосуються проведення даної Акції, регулюються на основі чинного законодавства України. При цьому в ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил і при неврегульованих правилами спірних питаннях, остаточне рішення ухвалює Організатор. Рішення Організатора з усіх питань, пов'язаних із проведенням Акції, є остаточними і не підлягають перегляду. Результати Акції не підлягають перегляду.

9.10. Організатор/Співорганізатор має право залучати третіх осіб для повного або часткового виконання даних Правил.

9.11. Дана Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу.

9.12. Всі Учасники Акції самостійно несуть ризики, пов’язані з участю в Акції, в тому числі пов’язані зі зміною або втратою права на отримання будь-яких соціальних пільг та/чи допомог, у тому числі субсидій, внаслідок отримання Призів Акції.

9.13. Податковим агентом зі сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору, у зв’язку із врученням Призів вказаних в п. 5.1.1 - 5.1.4, відповідно до вимог чинного законодавства України, є Організатор Акції.

Coca-Cola є зареєстрованими торговельними марками The Coca-Cola Company Hellenic.

Акційні товари
Каталог