+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
За всіма правилами ЗСЖ: корисні рецепти тостів з авокадо

За всіма правилами ЗСЖ: корисні рецепти тостів з авокадо

05.02.2021

За всіма правилами ЗСЖ: корисні рецепти тостів з авокадо

Від класичного сандвіча з яйцем пашот до тосту з кедровими горішками. 

Тост з авокадо, фетою і гранатом

Інгредієнти:

  • Хліб для тосту - 1 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Зерна граната - 2-3 ст. л.
  • Сир фета - 40 г
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.

Спосіб приготування:

Авокадо наріжте тонкими скибочками і викладіть їх на підігрітий тост. Сир фета і гранатові зерна перемішайте і викладіть на авокадо. Готовий бутерброд збризніть оливковою олією.

Смажений сандвіч з авокадо, шпинатом і сиром

Інгредієнти:

  • Житній хліб - 2 шт.
  • Авокадо - 0,5 шт.
  • Песто - 2 ст. л.
  • Шпинат - 30 г
  • Сир твердий - 2 шматки
  • Сир фета - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Спосіб приготування:

Дві скибочки хліба змастіть соусом песто. На одну з них викладіть шматочок сиру, зверху шматочок авокадо, сир фета, шпинат, другий шматочок сиру і закрийте другою скибочкою хліба. Готовий сандвіч підсмажте на оливковій олії з обох боків до появи золотистої скоринки.

Тост з авокадо і кедровими горішками

Інгредієнти:

  • Цільнозерновий хліб - 2 скибочки
  • Авокадо - 1 шт.
  • Сир - 30 г
  • Кедрові горішки для прикраси
  • Сіль - на смак
  • Перець - на смак

Спосіб приготування:

Хліб підсмажте в тостері або на сковороді. Зверху викладіть сир, скибочки авокадо і посипте горішками. Додайте сіль і перець до смаку.

Тост з авокадо і яйцем-пашот

Інгредієнти:

  • Цільнозерновий хліб - 40 г
  • Авокадо - 0,5 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Лимонний сік - 0,5 ч. л.
  • Столовий оцет - 3 ст. л.
  • Перець мелений - на смак
  • Сіль - на смак
  • Насіння кунжуту

Спосіб приготування:

Скибочку цільнозернового хліба підсмажте в тостері або на сковороді. Авокадо очистьте, видаліть кісточку, м'якоть розімніть в глибокій мисці. Додайте сіль і перець до смаку, оливкову олію, лимонний сік і ретельно перемішайте.
У невеликому сотейнику доведіть воду до кипіння, додайте столовий оцет і зніміть сотейник з вогню. Після припинення процесу кипіння поверніть його на вогонь, розмішайте воду вінчиком, створивши воронку, і влийте в неї яйце. Як тільки білок збереться навколо жовтка, акуратно почніть помішувати воду, щоб яйце не прилипло до дна. Готове яйце пашот перекладіть в ємність з холодною водою, щоб промити його від оцту, а потім викладіть на паперовий рушник. На підсмажений хліб викладіть спочатку пасту з авокадо, зверху яйце пашот. Додайте сіль і перець до смаку. За бажанням прикрасьте тост насінням кунжуту.

Сандвіч з сиром, гуакамоле і в'яленими томатами

Інгредієнти:

  • Хліб цільнозерновий - 1 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Лайм - ½
  • Огірок - 1 шт.
  • В'ялені томати - 30 г
  • Сир - 1 ст. л.
  • Сіль - на смак
  • Перець - на смак
  • Кунжут для прикраси

Спосіб приготування:

Авокадо очистьте від шкірки, дістаньте кісточку, м'якоть розімніть вилкою. Додайте сіль, перець до смаку, сік половини лайма, сметану і за допомогою блендера збийте до однорідної консистенції. Сир намажте на хліб, зверху викладіть в'ялені томати, шар гуакамоле, слідом - тонко нарізані огірки і посипте кунжутним насінням.

Тост з авокадо і лососем

Інгредієнти:

  • Цільнозерновий хліб - 1 шт.
  • Лосось - 100 г
  • Авокадо - 0,5 шт.
  • Сік лимона - ½
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль - на смак

Спосіб приготування:

Авокадо очистьте, видаліть кісточку і помістіть в блендер разом з маслом, сіллю і соком лимона. Подрібніть всі інгредієнти до однорідної консистенції. Отриману суміш намажте рівномірно на хліб, зверху викладіть шматочки риби.

Акційні товари
Каталог