+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Як приготувати яйця Бенедикт

Як приготувати яйця Бенедикт

28.05.2021

Як приготувати яйця Бенедикт

Яйця Бенедикт - одна з найпопулярніших страв на сніданок в Америці та Канаді. По суті, це сендвіч з двох половинок булочки з яйцями пашот, шинкою або беконом і голландським соусом. Приготування займає максимум 10 хвилин, тому варто спробувати приготувати цей сніданок. 

Готуємо яйця Бенедикт

 Для приготування знадобиться:

  • Яйце - 1 шт.
  • Цибуля - ½ шт. або 1 маленька шт.
  • Бекон - 25 г 
  • Хліб для тостів - 2 шматочки 
  • Вершкове масло - для смаження 
  • Оцет - 1 ст. л. 

Для голландського соусу:

  • Вершкове масло - 65 г 
  • Яйце - 1 шт.
  • Лимонний сік - 1 ст. л. 
  • Сіль - 1 дрібка  

Готуємо страву: 

  1. Дрібно нарізаємо цибулю.
  2. Невеликими брусочками нарізаємо 25 г бекону.
  3. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння.
  4. Зменшуємо вогонь і вливаємо в воду 1 ст. л. оцту.
  5. Розмішуємо воду до утворення воронки.
  6. Акуратно розбиваємо у воронку води холодне яйце.
  7. Трохи перемішуємо і варимо 2-3 хвилини.
  8. Дістаємо яйце шумівкою і викладаємо на паперовий рушник.
  9. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і підсмажуємо тости.
  10. Цибулю обсмажуємо з беконом.
  11. Готуємо голландський соус: в мисці на паровій бані, помішуючи віночком, розтоплюємо 65 г вершкового масла, солимо, в окремій мисочці збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо його в масло, збиваємо суміш і додаємо в неї лимонний сік.
  12. Формуємо страву: на тости викладаємо бекон з цибулею, зверху - яйце і поливаємо соусом. 

І хоча не всі продукти в цій страві підходять для схуднення, іноді побалувати себе таким сніданком можна.

Акційні товари
Каталог