- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Як приготувати яйця Бенедикт
28.05.2021
Яйця Бенедикт - одна з найпопулярніших страв на сніданок в Америці та Канаді. По суті, це сендвіч з двох половинок булочки з яйцями пашот, шинкою або беконом і голландським соусом. Приготування займає максимум 10 хвилин, тому варто спробувати приготувати цей сніданок.
Готуємо яйця Бенедикт
Для приготування знадобиться:
- Яйце - 1 шт.
- Цибуля - ½ шт. або 1 маленька шт.
- Бекон - 25 г
- Хліб для тостів - 2 шматочки
- Вершкове масло - для смаження
- Оцет - 1 ст. л.
Для голландського соусу:
- Вершкове масло - 65 г
- Яйце - 1 шт.
- Лимонний сік - 1 ст. л.
- Сіль - 1 дрібка
Готуємо страву:
- Дрібно нарізаємо цибулю.
- Невеликими брусочками нарізаємо 25 г бекону.
- У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння.
- Зменшуємо вогонь і вливаємо в воду 1 ст. л. оцту.
- Розмішуємо воду до утворення воронки.
- Акуратно розбиваємо у воронку води холодне яйце.
- Трохи перемішуємо і варимо 2-3 хвилини.
- Дістаємо яйце шумівкою і викладаємо на паперовий рушник.
- На сковороді розтоплюємо вершкове масло і підсмажуємо тости.
- Цибулю обсмажуємо з беконом.
- Готуємо голландський соус: в мисці на паровій бані, помішуючи віночком, розтоплюємо 65 г вершкового масла, солимо, в окремій мисочці збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо його в масло, збиваємо суміш і додаємо в неї лимонний сік.
- Формуємо страву: на тости викладаємо бекон з цибулею, зверху - яйце і поливаємо соусом.
І хоча не всі продукти в цій страві підходять для схуднення, іноді побалувати себе таким сніданком можна.
ПоділитисяПопередня стаття
Чим замінити дорогі продукти
Кожен сезон мода на спосіб життя диктує нам все нові й нові страви, інгредієнти для яких іноді коштують дорожче, ніж нам...
Наступна стаття
Як дозріти авокадо в домашніх умовах
Способів зробити так, щоб авокадо дозріло в домашніх умовах, існує кілька. Завдяки одним способам продукт буде готовий д...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00