+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Веганське пісочне печиво: покроковий рецепт без молока, масла та яєць

Веганське пісочне печиво: покроковий рецепт без молока, масла та яєць

16.06.2021

Веганське пісочне печиво: покроковий рецепт без молока, масла та яєць

Нереально смачний десерт! 

Простий рецепт, який швидко можна зробити на десерт і не тільки. Класичне дуже смачне печиво в веганській версії. Яке тане в роті, має неймовірний запах і не надто солодкий смак.

Веганське пісочне печиво

 Що потрібно:

Рекомендації щодо інгредієнтів для десерту:

* Масло можна замінити на кокосову олію, в структурі та смаку буде трішки відрізнятись, але також добре.
** Замість еретритолу можна використати будь-який сухий підсолоджувач чи цукор.
*** Можна додати інші аромати, наприклад мигдалевий, лимонний чи цедру з пів апельсина або лимона.
**** Якщо немає такого джему, то візьміть будь-який і проваріть його з невеликою кількістю крохмалю (~ 1/2 ч. л.), постійно мішаючи.

Спосіб приготування веганського печива:

  1. Масло нагріти до кімнатної температури (якщо працюєте з кокосовою олією, то її краще нагріти на легкій паровій бані) Поєднати всі інгредієнти (окрім джему) і замісити тісто руками. Загорнути в плівку, розплескати, щоб тісто охолоджувалось рівномірно та залишити в холодильнику на 30 хв.
  2. Розігріти духовку до 190°C. Сформувати печиво, пальцем зробити заглиблення і викласти туди джем. Випікати 10-15 хв — залежить від розміру вашого печива. Готово!

Смачного чаювання!

Акційні товари
Каталог