+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Тости з яйцем скрамбл: ідеальний сніданок за 5 хвилин

Тости з яйцем скрамбл: ідеальний сніданок за 5 хвилин

02.04.2021

Тости з яйцем скрамбл: ідеальний сніданок за 5 хвилин

Страва  для всієї родини на швидку руку 

Хороший сніданок повинен бути не тільки смачним і поживним, а й дуже швидким. Адже ми всі поспішаємо у своїх справах, деколи навіть у вихідні. Саме тому більшість рецептів сніданку засновані або на вівсянці, або на яйці - продуктах, які найпростіше приготувати за лічені хвилини. Якщо говорити про яєчні сніданки, то ми їх просто обожнюємо, а якщо додати трохи фантазії, можна і їх зробити дуже різноманітними. Наприклад, звичайна яєчня, французький омлет або арабська шакшука. Сьогодні ми пропонуємо приготувати дуже прості та смачні тости з яйцем скрамбл. 

Тости з яйцем скрамбл: покроковий рецепт 

Кухня: Європейська
Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 2 хвилини
Порції: 2 

Інгредієнти:

Приготування тостів з яйцем скрамбл:

Хліб підсушіть в тостері або на сковорідці без масла протягом 1-2 хвилин. Помідори поріжте невеликими кубиками, листя петрушки подрібніть.

Розбийте в миску яйця і трохи перемішайте вилкою. Подрібнені томати обсмажте на сковорідці з вершковим маслом впродовж 1 хвилини, потім влийте яйця.

Обсмажте на середньому вогні, постійно помішуючи їх лопаткою, але сильно не засмажуйте, щоб отримати ніжний смак. В кінці приготування додайте подрібнену зелень. Посоліть, поперчіть до смаку і розкладіть по готових тостах. Готувати - це просто!

Смачного!

Акційні товари
Каталог