- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Спаржа в беконі на грилі за 15 хвилин
30.07.2021
Страва з популярного корисного продукту!
Спаржа в беконі - вишукана страва, якою не соромно пригостити друзів або гостей, що раптово прийшли, витративши на приготування мінімум часу і сил.
Рецепт спаржі на грилі настільки простий, що з приготуванням страви впорається навіть новачок на кухні. До речі, щоб приготувати спаржу в беконі, можна обійтися і без гриля - цілком підійде і духовка.
Рецепт спаржі в беконі
Для приготування спаржі в беконі знадобиться:
- Свіжа спаржа - 20 шт.*
- Бекон - 10 скибок
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сіль і чорний мелений перець - на смак
* Спаржу краще вибирати зелену, бо вона більш ароматна. Віддавати перевагу варто паросткам середньої товщини.
Спосіб приготування спаржі на грилі:
Кожну скибочку бекону розріжте на дві смужки, і обгорніть ними спаржу. Змастіть спаржу в беконі оливковою олією, посипте сіллю і меленим перцем.
Після цього відправте спаржу на гриль або в духовку на 5-10 хвилин в залежності від товщини спаржі. Готуйте спаржу до м'якого стану, і подавайте гарячою.
Смачного!
ПоділитисяПопередня стаття
Простий рецепт моті з рисового борошна в домашніх умовах
Що таке моті? Моті (мочі) - це японський вид тіста, приготованого з клейкого рису. Особливість цього рису в тому, що при...
Наступна стаття
Гремолата: зелений салат з сонячної Італії
Гремолата - ароматна італійська суміш на основі всього 3 компонентів: часнику, петрушки і лимонної цедри. Традиційно вик...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00