+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Спаржа в беконі на грилі за 15 хвилин

Спаржа в беконі на грилі за 15 хвилин

30.07.2021

Спаржа в беконі на грилі за 15 хвилин

Страва з популярного корисного продукту! 

Спаржа в беконі - вишукана страва, якою не соромно пригостити друзів або гостей, що раптово прийшли, витративши на приготування мінімум часу і сил.

Рецепт спаржі на грилі настільки простий, що з приготуванням страви впорається навіть новачок на кухні. До речі, щоб приготувати спаржу в беконі, можна обійтися і без гриля - цілком підійде і духовка.

Рецепт спаржі в беконі 

Для приготування спаржі в беконі знадобиться:

  • Свіжа спаржа - 20 шт.*
  • Бекон - 10 скибок
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Сіль і чорний мелений перець - на смак 

* Спаржу краще вибирати зелену, бо вона більш ароматна. Віддавати перевагу варто паросткам середньої товщини.

Спосіб приготування спаржі на грилі:

Кожну скибочку бекону розріжте на дві смужки, і обгорніть ними спаржу. Змастіть спаржу в беконі оливковою олією, посипте сіллю і меленим перцем.

Після цього відправте спаржу на гриль або в духовку на 5-10 хвилин в залежності від товщини спаржі. Готуйте спаржу до м'якого стану, і подавайте гарячою.

Смачного!

Акційні товари
Каталог