- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Солодке життя: готуємо королівський омлет на сніданок
16.10.2020
Простіше простого!
Важко собі уявити більш смачний і простий у приготуванні сніданок, ніж омлет. Але щоб урізноманітнити свій звичний раціон, пропонуємо вам приготувати омлет не звичайний, а королівський. Оригінальний сніданок дуже популярний в Німеччині, хоча сам він родом з Австрії. На його приготування ви витратите максимум пів години. Зате вийде смачна, пишна і м'яка страва!
Королівський омлет
Інгредієнти для королівського омлету:
- Яйце - 2 шт.
- Ванілін - 0,5 ч. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Молоко - 4 ст. л.
- Яблуко - 1 шт.
- Цукрова пудра - 1 ст. л.
- Борошно - 2 ст. л.
- Масло вершкове - 2 ч. л.
Спосіб приготування королівського омлету:
- Відокремте білок від жовтка. Збийте білки з однією столовою ложкою цукру в міцну піну.
- Жовтки змішайте з ванільним цукром, борошном і додайте молоко. Все ретельно розмішайте до повного розчинення грудочок і з'єднайте зі збитими білками. Акуратно перемішайте.
- Яблуко очистьте від шкірки, видаліть серцевину і розріжте на чотири половинки, а половинки наріжте тонкими скибочками. Змастіть сковороду вершковим маслом.
- Викладіть рівномірно масу і зверху скибочки яблук, також додайте розпарені родзинки (за бажанням).
- Закрийте кришкою і на середньому вогні засмажте млинець до золотистого кольору, потім переверніть і теж засмажте до готовності.
- За хвилину до готовності лопатками розірвіть млинець на шматочки.
- Королівський омлет краще подавати гарячим і з цукровою пудрою.
Смачного!
ПоділитисяПопередня стаття
Як дозріти авокадо?
Навіть найтвердіший авокадо можна перетворити в стиглий! Дуже часто буває так, що в супермаркеті просто немає стиглих ав...
Наступна стаття
Halloween наближається: готуємо гарбузовий пиріг
Гарбузовий пиріг (англ. Pumpkin pie) - традиційний десерт американської кухні, який є окрасою столу до осінніх свят, так...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00