+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Чим здивувати дитину на Хелловін? Рецепт незвичайного печива

Чим здивувати дитину на Хелловін? Рецепт незвичайного печива

29.10.2021

Чим здивувати дитину на Хелловін? Рецепт незвичайного печива

Хелловін захоплює дітей і дорослих по всьому світу своєю неповторною атмосферою і можливістю вільно експериментувати, перевтілюючись в казкових персонажів, супергероїв або монстриків. Щоб свято пройшло якомога яскравіше і веселіше, допоможіть дитині зробити Хелловін особливим!

Якщо ви вже прикрасили будинок тематичним декором, підготували в кумедні костюми, підготували захопливі ігри в дусі свята, рекомендуємо здивувати малюків ще й незвичними стравами. Приготуйте незвичайне печиво у формі пальців, і ви надовго запам'ятаєте цей день, а малеча точно буде в захваті! 

Печиво «Пальці відьми»

Інгредієнти:

Приготування:

Масло попередньо розм'якшити. Збити його з цукровою пудрою. В результаті збивання масло має стати світлішим і схожим на крем.

Додати жовтки і збивати до розчинення цукрової пудри та утворення пишної маси.

Зверху просіяти борошно з розпушувачем і швидко ложкою або лопаткою замісити легке тісто. Якщо тісто місити довго - воно стане густим.

В результаті має вийти трохи в'язке, м'яке тісто, яке потрібно охолодити. Викласти його на харчову плівку, сформувати ковбаску в діаметрі 5-6 сантиметрів.

Загорнути тісто в плівку і залишити в холодильнику на 1 годину.

Після охолодження тісто має стати твердим. Гострим ножем порізати тісто на порційні шматочки, зліпити з них фігури максимально схожі на людські пальці, а на місце нігтів вставити мигдальний горіх, і викласти їх на деко.

Поставити деко з печивом в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 20 хвилин.

Після того, як печиво буде готове, лопаткою зняти з дека і, за бажанням, включити фантазію і прикрасити печиво на свій смак.

Насолоджуйтесь «страшно» смачним печивом та веселого вам Хелловіну!

Акційні товари
Каталог