+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Почніть ранок з ідеального сніданку: розповідаємо, як приготувати крок-мадам

Почніть ранок з ідеального сніданку: розповідаємо, як приготувати крок-мадам

22.10.2021

Почніть ранок з ідеального сніданку: розповідаємо, як приготувати крок-мадам

Існують різні способи приготування крок-мадам. По суті, це хліб, просочений яйцем і обсмажений до золотистої хрусткої скоринки. Іноді один шматок хліба змащують гірчицею, а інший маслом, але змащувати обидві скибочки і гірчицею, і маслом набагато цікавіше!

Отже, нотуйте, як приготувати найсмачніший крок-мадам.

Покроковий рецепт ідеального крок-мадам

Інгредієнти:

Для соусу «Трюфельний бешамель»:

Для медово-гірчичного соусу:

Спосіб приготування:

  1. Для приготування трюфельного соусу в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте в нього борошно й обсмажте на середньому вогні протягом декількох хвилин. Потім додайте молоко, постійно помішуючи соус віночком до однорідної кремової консистенції. Зніміть з вогню і додайте інші інгредієнти.
  2. Для приготування медово-гірчичного соусу в однакових пропорціях змішайте діжонську гірчицю і мед.
  3. Обсмажте хліб на сковорідці до золотистої скоринки.
  4. Зберіть сендвіч: один шматок хліба змастіть трюфельним соусом і викладіть на нього половину всієї шинки, зверху половину сиру чедер і шинку, що залишилась. Другий шматок хліба змастіть медово-гірчичним соусом і накрийте їм сендвіч. Верхівку сендвіча змастіть трюфельним соусом, поверх соусу викладіть сир чедер і пармезан.
  5. Готовий сендвіч поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир.
  6. Перед подачею підсмажте яєчню і викладіть зверху сендвіча.
Акційні товари
Каталог