- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Простий рецепт: готуємо смачну шарлотку з персиками
24.07.2020
Шарлотка - це про дитинство. Коли світ був великим, літо довгоочікуваним, вчинки безпосередніми, а проблеми незначними. Ми відкушували величезний шматок шарлотки, запивали її солодким чаєм, відчували, як вона тане в роті, і вважали себе найщасливішими у всьому всесвіті. Чому б знову не перетворитися в дитину? Хоча б на кілька хвилин. Щоб радіти незначним, на перший погляд, речам. Таким, як теплий домашній пиріг. Просто спробуйте спекти шарлотку з персиками. Вона така ж ніжна, як ваші дитячі спогади.
Шарлотка з персиками
Складові:
- Яйця - 5 шт. (жовтки відокремити від білків)
- Цукор - 200 г
- Борошно - 180 г
- Сода - 0,5 ч. л.
- Персики - 400 г
- Вершкове масло - 10 г
Покроковий рецепт:
1. Білки збийте до стійких піків, поступово додайте цукор і продовжуйте збивати. Потім додайте жовтки і збивайте ще 1 хвилину.
2. Введіть у суміш борошно і соду, збивайте ще одну хвилину. Консистенція тіста повинна нагадувати густу сметану.
3. Персики очистьте від кісточки.
4. Форму діаметром 28 сантиметрів змастіть вершковим маслом і налийте половину обсягу тіста. Викладіть по периметру форми шматочки персиків.
5. Залийте залишками тіста.
6. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 5 хвилин, після чого зменште температуру до 170 градусів і випікайте до готовності приблизно 30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною паличкою.
7. Готовий пиріг дістаньте з духовки й охолодіть у формі. Подавайте разом зі збитими вершками або морозивом.
ПоділитисяПопередня стаття
Інжир з сиром брі: покроковий рецепт
Тут ніби все просто: запечений інжир з брі та хлібними крихтами. Просто, але смачно до мурашок. Спробуйте приготувати цю...
Наступна стаття
Готуємо смачну пасту з білими грибами
Паста з білими грибами - це хороша італійська класика. Дивовижний смак цієї страви обумовлений, перш за все, смаком і ар...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00