+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Проста запіканка з макаронів: покроковий рецепт

Проста запіканка з макаронів: покроковий рецепт

19.04.2021

Проста запіканка з макаронів: покроковий рецепт

Відмінний варіант для сімейного обіду або вечері

Запіканка з макаронів - відмінний варіант для обіду у сімейному колі. А ще це чудова ідея, якщо у вас в холодильнику залишилися вчорашні відварені макарони. Додайте трохи томатів, улюбленого сиру, зелені петрушки чи базиліка і секретний інгредієнт - ароматні зерна фенхелю, і ось ідеальна страва для всієї родини готова. Запікати страву можна як в одній великій формі, так і порційно в кокотницях або формочках для кексів. Як завжди - просто і смачно.

 

Запіканка з макаронів

Кухня: Італійська
Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти для запіканки:

Як приготувати запіканку з макаронів:

Заздалегідь необхідно розігріти духовку до 180 градусів. Макарони відварити в підсоленій воді, але на 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк і перекласти назад в каструлю, додати оливкову олію і добре перемішати. Дати макаронам трохи охолонути.

Помідори чері порізати на 2 частини, звичайні помідори просто великими шматочками, додати до макаронів разом із зеленню, зернами фенхелю і половиною тертого сиру. Перекласти в ємність для запікання, посипати другою половиною тертого сиру і запікати в духовці протягом 15-20 хвилин.

Готувати - це просто!

Смачного!

Акційні товари
Каталог