+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Пиріг з кавуна без випікання

Пиріг з кавуна без випікання

27.08.2021

Пиріг з кавуна без випікання

Поки у нас є кавуни, літо не закінчується! 

У більшості літо асоціюється з величезними, смугастими, ароматними і солодкими кавунами. Тому щоб подовжити відчуття теплого літа, пропонуємо до вашої уваги простий пиріг без випічки з соковитою кавуновою начинкою. І це все під повітряною шапочкою зі збитих вершків — ну хіба ж можливо встояти? 

Кавуново-вершковий пиріг

 Основа:

 Начинка:

 Оздоблення:

 Спосіб приготування:

1. Застеліть пергаментним папером дно форми діаметром 20-22 см. Печиво подрібніть на крихту. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні. Змішайте крихту з вершковим маслом.

2. Зробіть "чашу" з тіста, ретельно розподіляючи крихту по дну та бортиках форми. Готову основу поставте в холодильник.

3. Кавун з цукром збийте блендером. Перелийте в каструльку і трохи підігрійте. Попередньо замочений желатин розчиніть в мікрохвильовці та влийте в теплий кавуновий сік, ретельно перемішуючи. Накрийте плівкою та поставте в холодильник до того моменту, поки маса не почне трошки схоплюватися (бо потім масу буде важко перемішати до однорідності з іншими інгредієнтами).

4. Білки кімнатної температури збийте міксером з дрібкою солі до стійких піків. Тим часом збийте холодні вершки до пишності.

5. Силіконовою лопаткою або вінчиком обережно підмішайте 1/3 білків до кавунового соку. Далі підмішайте ще 1/3 збитих вершків. Повторюйте процедуру, поки не отримаєте однорідну повітряну масу.

6. Влийте кавуновий мус в охолоджену основу для майбутнього десерту та поставте на ніч у холодильник.

7. Коли середина десерту повністю застигне, обережно зніміть бортики форми, при необхідності допомагаючи ножем, і перенесіть його на блюдо для подачі.

8. Вершки з цукровою пудрою збийте до загустіння, викладіть зверху на пиріг лопаточкою або за допомогою кондитерського мішка. 

Подавайте десерт охолодженим. 

Смачного!

Акційні товари
Каталог