+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Пахлава з горіхами за 20 хвилин

Пахлава з горіхами за 20 хвилин

08.01.2021

Пахлава з горіхами за 20 хвилин

Пахлава - це той рецепт, коли, здається, потрібно провести добу на кухні, а до цього досвіду років 15 набиратися. Але в реальності рівень складності: легко і хвилин 20 на підготовку. 

Простий, швидкий та смачний рецепт пахлави

Для приготування пахлави знадобиться: 

Як готувати пахлаву: 

  1. Розтоплюємо масло, а горіхи подрібнюємо блендером в крихту.
  2. Беремо форму за розміром тіста і починаємо збирати пахлаву.
  3. Викладаємо листочок тіста і змащуємо розтопленим маслом, так 3-4 рази поспіль.
  4. На 3-4 шар висипаємо 1/3 горіхів і трохи збризкуємо знову маслом.
  5. Зверху знову 3-4 шари тіста змазаних маслом і знову ж горіхи і так повторюємо стільки разів, скільки душа забажає до бажаної висоти пахлави.
  6. Завершуємо все 3-4 листочками тіста і верхній шар теж змащуємо маслом.
  7. Беремо дуже гострий ніж і розрізаємо в формі на трикутнички / квадратики, прорізаючи пахлаву до останнього шару.
  8. Відправляємо в духовку на 45-50 при 175-180°С.
  9. У період, поки запікається тісто, робимо сироп, яким потрібно буде залити пахлаву відразу, як дістанете з духовки.
  10. Для сиропу: мед, цукор і воду поміщаємо все в сотейник і доводимо до кипіння, потім додаємо 50 г вершкового масла і на мінімальному вогні тримаємо ще хвилин 5. Готово!
  11. Дістали пахлаву, залили відразу сиропом і залишаємо просочуватися до повного її охолодження. За бажанням можна кожен шматочок прикрасити горішком.

Смачного!

Акційні товари
Каталог