+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Новий рік 2022: який символ року і як прикрасити оселю та підібрати вбрання

Новий рік 2022: який символ року і як прикрасити оселю та підібрати вбрання

03.12.2021

Новий рік 2022: який символ року і як прикрасити оселю та підібрати вбрання

Напередодні найочікуванішого свята важливо продумати все: чим пригощати гостей, як сервірувати стіл, як прикрасити будинок та ялинку і що вдягнути у новорічну ніч. З радістю починаємо наш щорічний грудневий дайджест про все новорічне, а саме: який буде символ нового року і в яких кольорах його потрібно зустрічати. 

Все про символ нового 2022 року!

Щоб підібрати кольори до свята, потрібно знати, яка тварина буде покровителем нового 2022 року. Їм буде потужний, сміливий, мудрий і швидкий звір — Чорний Водяний Тигр. Це третій знак із 12-річного циклу східного (китайського) календаря тварин, який асоціюється з енергією «ян» та елементом «дерево». Тому разом із Тигром у новому році на нас впливатимуть дві стихії.

  • Дерево. Дає впевненість та стабільність, сприяє руху до поставлених цілей.
  • Вода. Пом'якшує дерево, обволікаючи його ніжністю. Допомагає виражати індивідуальність, сприяє вдосконаленню своїх здібностей та розкриттю нових талантів. 

Які кольори підійдуть для декору оселі та прикраси ялинки?

Якщо не підбирати кольорову гаму, а просто повісити на новорічну красуню всі ялинкові іграшки в будинку, то ялинка вийде надто ошатною. Згадаймо, що наступного року Тигр відповідає за поміркованість та королівську стриманість. Розглянемо, які кольори на Новий 2022 рік підійдуть найбільше для прикраси ялинки.

Для початку відзначимо, що Тигр не любить яскраві відтінки, у тому числі й класичний червоний, але любить сріблясті та золотаві кольори. На цей Новий рік для оформлення декору приміщень та прикраси ялинки варто вибрати два або три кольори, що гармонують між собою. Наприклад, відтінки зеленого/золото/шампань чи срібло/блакитний/синій — найактуальніше поєднання, щоб зустрічати рік Водяного Тигра.

Елегантно виглядатиме поєднання жовтого, коричневого та бежевого. Поєднання бірюза/слонова кістка/сірий уособлюватиме спокій та ніжність. Білий/срібний/синій – стримана класика в оформленні декору.

Основні правила у підборі відтінків - поєднання кольорів, що мають однакову глибину та інтенсивність. Але головна особливість у підготовці до Нового року не стільки в тому, які кольори підібрати, як у позитивному прояві творчості та індивідуальності.

Завітайте на новорічний ярмарок до магазинів МегаМаркет! На ярмарку ви знайдете широкий асортимент ялинок, ялинкових іграшок, гірлянд, фігурок та інших новорічних прикрас на будь-який смак і відповідно до символу року!

Новорічний ярмарок в усіх магазинах МегаМаркет за адресами:

  • м. Київ, вул. Антоновича, 50
  • м. Київ, вул. Щербаківського, 58
  • м. Бровари, вул. Київська, 316
  • с. Ходосівка, Обухівське шосе-1, буд. 16
  • с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп. 1
  • с. Капітанівка, вул. Соборна, буд. 6, корп. 1,2 

В якому кольорі зустрічати Новий 2022 рік?

Відповідаючи на запитання, в яких кольорах має бути вбрання на Новий 2022 рік, повторимо основне правило - більше природного та стриманого, менше яскравого та помпезного. Елегантна стриманість та свобода рухів у пріоритеті.

Цього року рекомендують підбирати святковий look у пастельних тонах, також вітаються золоті та сріблясті відтінки. Розглянемо основні кольори та відтінки, які підійдуть для зустрічі року Тигра:

  • сині тони – королівський синій колір є символом вишуканості та елегантності;
  • бірюзовий, смарагдовий, ніжно-блакитний колір – оптимальний варіант для зустрічі року Водяного Тигра;
  • сірий – підкреслює глибину та шляхетність образу, для свята підійдуть блискучі тканини сірих відтінків;
  • срібло, золото – такі відтінки одягнуть ті, хто хоче залучити до свого життя фінансовий добробут, багатство та удачу. Одягаючись у ці кольори, будьте обережні з аксесуарами, щоб не перевантажити образ;
  • відтінки зеленого кольору – символізують впевненість та спокій;
  • пісочний колір – вбрання такого кольору потішить Тигра, символізує життєлюбство;
  • вбрання чорного кольору – вічна класика, що підкреслює добрий смак. Доповнити чорну тканину допоможе ефектна золота або срібна нитка;
  • білий (відтінки кремового і молочного) символізує оновлення життя, початок нового відрізка шляху;
  • ефект омбре – не обов'язково одягатися тільки в один колір, в моделях стилю омбре можна поєднати два відтінки – наприклад, чорний та синій, сталевий та бірюзовий, синій та зелений.

Варіантів та ідей для створення новорічного образу майбутній покровитель року надає нам багато. А ви вже придумали, в чому зустрічатимете Новий 2022 рік?

Акційні товари
Каталог