+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Найлегший рецепт торта «Наполеон»

Найлегший рецепт торта «Наполеон»

04.09.2020

Найлегший рецепт торта «Наполеон»

Інгредієнтів - мінімум, а результат - пальчики оближеш! 

Мало часу, а смачненького ж так хочеться. Але при одній лише думці про метушню з тістом і кремом - руки опускаються самі. Не поспішайте відкладати на безрік бажання зайнятися випічкою. Спекти бабусин повітряний, м'який наполеон - так просто!

Легкий рецепт торта «Наполеон»

 Для коржів знадобляться такі інгредієнти:

Для заварного крему:

Спосіб приготування коржів:

  1. Просійте 5 склянок борошна. Додайте маргарин кімнатної температури і порубайте ножем в однорідну крихту.
  2. Влийте 1 склянку молока, швидко замісіть тісто. Воно має вийти жирним, не прилипає до рук і дошки.
  3. Тісто розділіть навпіл, а кожну частину - на 7 шматочків (всього вийде 14 шматочків). Розкачайте дуже тонко. Перекладіть на чисте сухе деко, розправте.
  4. Випікайте при 200 градусах до золотистого кольору 5-7 хвилин. Важливо не перетримати. Зніміть дуже обережно широким ножем, адже коржі дуже тендітні.
  5. Обрізки розкидайте на деко і запечіть до світло-коричневого кольору. Коли обрізки охолонуть, розімніть їх у велику крихту.

Спосіб приготування заварного крему для «Наполеона»:

  1. 3 жовтки розітріть з 3 ст. л. цукру, всипте 3 ст. л. борошна. Перемішайте. Розведіть невеликою кількістю молока до консистенції густої сметани.
  2. Молоко, що залишилось (0,5 л) закип'ятіть і влийте в масу, помішуючи. Доведіть до кипіння. Остудіть. Масло збийте з 2 склянками цукру. По ложці додавайте заварний крем і збивайте на середній швидкості щоразу до гладкості.
  3. Коржі промажте тонким шаром крему і складіть в стопку. Обрізки подрібніть і посипте зверху. Трохи крихт залиште.
  4. Накрийте дошкою й акуратно поставте зверху невеликий гніт. Наприклад, чайник з водою. Так залиште на ніч. Вранці зніміть гніт. Крем, що витік з боків розмажте й обсипте крихтою.

Якщо ж ви не маєте часу на приготування тортику навіть за цим простим рецептом, тоді ви можете придбати готові торти й тістечка з доставкою додому в інтернет-магазині МегаМаркет.

Акційні товари
Каталог