+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Морозиво із авокадо і снеки з водоростей: головні фуд-тренди 2020 року

Морозиво із авокадо і снеки з водоростей: головні фуд-тренди 2020 року

10.07.2020

Морозиво із авокадо і снеки з водоростей: головні фуд-тренди 2020 року

Фрукти тихоокеанського регіону

Азія, Океанія і західні узбережжя Північної та Південної Америки починають відігравати головну роль. Особливо фрукти, вирощені на узбережжі: гуава, драгонфрут (пітахайя) і маракуйя стануть новими суперфудами, потіснивши ягоди годжі. А місцевий джекфрут активно використовують для виробництва веганського замінника свинини. Трав'яниста ліана архат скоро стане наймоднішим замінником цукру. До речі, екзотичні плоди ви можете знайти на полицях магазинів МегаМаркет або замовити фрукти з доставкою додому в інтернет-магазині МегаМаркет.

Пробіотики

Попит на пробіотичні добавки зростає паралельно з трендом на відмову від лактози. Самий трендовий спосіб споживання пробіотиків - в складі граноли, горіхового масла (заміна вершкового) і супів швидкого приготування. 

Здорове морозиво

Безмолочне веганське морозиво стало одним з улюблених десертів прихильників здорового харчування. У 2020 м будуть лідирувати авокадове, морозиво з тахіні та морозиво зі смаком хумусу. 

Морські інгредієнти

Снеки з морських водоростей - тільки початок тренду на цей інгредієнт. У цьому році буде набирати популярність масло з водоростями, а також локшина з бурих водоростей келп.

Крім цього, зросте попит на рослинні замінники тунця серед вегетаріанців, а також хрусткі снеки зі шкіри лосося, яка є джерелом Омега-3. 

Рослинні продукти

На хвилі популярності флекситаріанства все більше людей практично повністю відмовляються від м'яса. У цьому ключі популярність набирають гриби як джерело білка, а також кріспи з яєчних білків. 

 

Здорові жири

В тренді дієти з високим вмістом жирів і низьким - вуглеводів. Очікуємо появи на полицях шоколаду з начинкою з кокосового масла і веганської кави. 

Снеки нового покоління

Зростає попит на звичні продукти в снек-форматі. А саме, зручних фасовок моцарели і прошуто, які відмінно підходять для перекусів. Також в тренді артизанальні версії традиційного сендвіча з сиром. 

Еко-упаковка

Поки що ми ще не відмовилися від пластикових пакетів в супермаркетах, але рух за те, щоб приходити в магазин зі своєю сумкою для овочів набирає обертів. Також в Британії розробляють інноваційну упаковку продуктів в супермаркетах з бджолиного воску.

Акційні товари
Каталог