+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Корейська косметика

Корейська косметика

17.09.2021

Корейська косметика

Корейська косметика зараз дуже популярна і це не випадковість. Інновації та дієвість - ось що є запорукою успіху. Деякі засоби, що давно оселилися в домах у красунь з усього світу, або винайшли, або запустили масове виробництво саме у Південній Кореї. 

BB-крем

BB-крем з’явився у Німеччині у приватній дерматології та використовувався вузьким колом споживачів. Цікаво, що в Європі «BB» має значення beauty blam (бальзам краси), а в Кореї - blemish blam (бальзам, що долає вади). Коли продукт виходив на масовий ринок в Кореї та Японії, то позиціювався, як засіб 2-в-1: і для макіяжу, і як догляд. 

CC-крем

CC-крем - полегшений варіант BB-крему, з'явився в Кореї та здобув популярність в усьому світі. Він краще зволожує та вирівнює загальний тон шкіри. 

Маски для обличчя

Маски для обличчя - революційний продукт, який дозволяє за невеликі кошти випробувати дію дорогих косметичних засобів. В їх основі сироватка чи есенція, що насичена активними речовинами. Тканина затримує вологу і допомагає шкірі увібрати в себе найкраще. Економний, але ефективний спосіб догляду за собою. 

Гідрофільна олія

Гідрофільна олія - ще один продукт, який асоціюється з корейською косметикою, хоча виник у сусідній Японії. Але як і BB-крем, у світі магічний засіб популяризували саме корейці. Основна функція гідрофільної олії - зняття макіяжу, оскільки косметичні фарби, навіть стійкі, дуже добре змиваються рослинною олією і вона складає 90% продукту. Гідрофільна олія наноситься на сухе обличчя масажними рухами. При контакті з водою вона перетворюється на молочко, що змивається доволі легко. Проте гідрофільну олію обов’язково потрібно змивати пінкою, чи гелем, не зважаючи на те, що обличчя відчувається дуже чистим. 

Гідрогелеві патчі

Гідрогелеві патчі - дуже популярний продукт, який позиціюється як засіб догляду. Хоча ефект омолодження дійсно є, але він короткотривалий та здебільшого візуальний. Але якщо засіб робить жінку прекрасною - він миттєво стає популярним. 

А якщо хочете спробувати щось новеньке для краси – переходьте у розділ «Косметика для обличчя», де є все необхідне для здоров'я і краси шкіри, або заходьте до магазинів МегаМаркет:

  • м. Київ, вул. Антоновича, 50
  • м. Київ, вул. Щербаківського, 58
  • м. Бровари, вул. Київська, 316
  • с. Ходосівка, Обухівське шосе-1, буд. 16
  • с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп. 1
  • с. Капітанівка, вул. Соборна, буд. 6, корп. 1,2 
Акційні товари
Каталог