+38 (044) 391-00-05
- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Класичний рецепт гаспачо, кожному до снаги
09.07.2021
Холодний томатний суп гаспачо - саме те, що потрібно їсти жарким літом! А ще гаспачо приємно урізноманітнить ваше літнє меню з окрошки або холоднику, до того ж він легкий у приготуванні.
Нумо готувати вдома іспанський холодний суп!
Класичний рецепт гаспачо
Інгредієнти для гаспачо:
- Помідори - 6 великих стиглих шт.
- Огірки - 6 середніх шт.
- Солодкі перці - 2 великих шт.
- Солодка цибуля - 40 г
- Оливкова олія - 5 ст. л.
- Пшеничний багет - 300 г
- Бальзамічний оцет - на смак
- Базилік - гілочка для прикраси
Спосіб приготування:
- Бланшуйте помідори (занурте в окріп на 1 хвилину, а потім зніміть шкірку). Наріжте на 4 частини. Огірки очистьте від шкірки і крупно наріжте. Очистьте перець від насіння і розріжте на 4 частини.
- У блендері збийте інгредієнти до однорідної консистенції в чотири етапи: на кожну закладку знадобиться частина помідорів, частина огірків, частина перцю, частина цибулі, ложка оливкової олії та бальзамічний оцет до смаку.
- Готову суміш посоліть і поперчіть на свій смак, за бажанням додайте ще оцту для гостроти. Готовий суп подавайте з краплею оливкової олії, гілочкою базиліка і підсушеними в тостері грінками з багета.
Попередня стаття
Рецепти літніх десертів: морозиво з авокадо і горіхами, корисні цукерки і полуничний сорбет!
Солодке при схудненні або при підтримці фігури - можна! І навіть потрібно. Але в помірних кількостях і з правильним скла...
Наступна стаття
Сирна запіканка без манки і борошна: простий рецепт
Дуже ніжна запіканка, прямо тане в роті! І дуже дієтична, оскільки не містить ні борошна, ні манки, ні крохмалю! Рецепт ...
Телефони:
- +38 (044) 200-42-69
Графік роботи:
Щоденно з 8:00 до 23:00