+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Класичний рецепт гаспачо, кожному до снаги

Класичний рецепт гаспачо, кожному до снаги

09.07.2021

Класичний рецепт гаспачо, кожному до снаги

Холодний томатний суп гаспачо - саме те, що потрібно їсти жарким літом! А ще гаспачо приємно урізноманітнить ваше літнє меню з окрошки або холоднику, до того ж він легкий у приготуванні.

Нумо готувати вдома іспанський холодний суп!

Класичний рецепт гаспачо

Інгредієнти для гаспачо: 

Спосіб приготування:

  1. Бланшуйте помідори (занурте в окріп на 1 хвилину, а потім зніміть шкірку). Наріжте на 4 частини. Огірки очистьте від шкірки і крупно наріжте. Очистьте перець від насіння і розріжте на 4 частини.
  2. У блендері збийте інгредієнти до однорідної консистенції в чотири етапи: на кожну закладку знадобиться частина помідорів, частина огірків, частина перцю, частина цибулі, ложка оливкової олії та бальзамічний оцет до смаку.
  3. Готову суміш посоліть і поперчіть на свій смак, за бажанням додайте ще оцту для гостроти. Готовий суп подавайте з краплею оливкової олії, гілочкою базиліка і підсушеними в тостері грінками з багета.
Акційні товари
Каталог