+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Гремолата: зелений салат з сонячної Італії

Гремолата: зелений салат з сонячної Італії

06.08.2021

Гремолата: зелений салат з сонячної Італії

Дуже смачна веганська страва! 

Гремолата - ароматна італійська суміш на основі всього 3 компонентів: часнику, петрушки і лимонної цедри. Традиційно використовується для улюблених італійських страв - тушкованого стейка особуко з мармурової яловичини. По-справжньому прикрашає смак страви, надаючи йому пікантність і легку гостроту. Відмінно доповнює і освіжає будь-які овочеві та м'ясні страви з яловичини, свинини, курки. Особливо смачно гремолата поєднується з грильованими продуктами. Дуже простий гарнір, який здатен значно збагатити смак навіть найпростішої страви. Окрім цього гремолата містить багато вітаміну С та заліза. 

За бажанням в гремолату можна додати цедру апельсина, свіжий розмарин, шавлія, м'яту.

Головне - гремолата настільки проста в приготуванні, що вам навряд чи потрібен рецепт! 

Простий рецепт зеленого італійського салату гремолата 

Інгредієнти:

*олію можна не додавати, є різні рецепти 

Покроковий рецепт:

  1. Петрушку дуже дрібно наріжте.
  2. Лимон обдайте кип’ятком і зітріть на терці з нього шкірку.
  3. Часник почистьте і теж натріть на терці.
  4. Змішайте всі інгредієнти і гремолата готова. 

Смачного!

Акційні товари
Каталог