- м. Київ, вул. Антоновича, 50
- м. Київ, вул. Щербаківського, 58
- м. Бровари, вул. Київська, 316
- с. Ходосівка, вул. Обухівське шосе 1, 16
- с. Гатне, вул. Київська, 2В, корп.1
Гремолата: зелений салат з сонячної Італії
06.08.2021
Дуже смачна веганська страва!
Гремолата - ароматна італійська суміш на основі всього 3 компонентів: часнику, петрушки і лимонної цедри. Традиційно використовується для улюблених італійських страв - тушкованого стейка особуко з мармурової яловичини. По-справжньому прикрашає смак страви, надаючи йому пікантність і легку гостроту. Відмінно доповнює і освіжає будь-які овочеві та м'ясні страви з яловичини, свинини, курки. Особливо смачно гремолата поєднується з грильованими продуктами. Дуже простий гарнір, який здатен значно збагатити смак навіть найпростішої страви. Окрім цього гремолата містить багато вітаміну С та заліза.
За бажанням в гремолату можна додати цедру апельсина, свіжий розмарин, шавлія, м'яту.
Головне - гремолата настільки проста в приготуванні, що вам навряд чи потрібен рецепт!
Простий рецепт зеленого італійського салату гремолата
Інгредієнти:
- Петрушка - 1 великий пучок
- Цедра - з 1 лимону
- Лимонний сік - 2 ст. л.
- Часник - 1-2 зубчики
- Оливкова олія - 3 ст.л.
- Сіль - щіпка
*олію можна не додавати, є різні рецепти
Покроковий рецепт:
- Петрушку дуже дрібно наріжте.
- Лимон обдайте кип’ятком і зітріть на терці з нього шкірку.
- Часник почистьте і теж натріть на терці.
- Змішайте всі інгредієнти і гремолата готова.
Смачного!
ПоділитисяПопередня стаття
Спаржа в беконі на грилі за 15 хвилин
Спаржа в беконі - вишукана страва, якою не соромно пригостити друзів або гостей, що раптово прийшли, витративши на приго...
Наступна стаття
Смачні сирки в шоколаді: простий рецепт
Сирки в шоколаді - це дуже смачний і корисний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим і дітям. Готувати сирки лег...
- +38 (044) 200-42-69
Щоденно з 8:00 до 23:00