+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Фарширований гарбуз

Фарширований гарбуз

01.11.2019

Фарширований гарбуз

Гарбуз - корисний, поживний та яскравий овоч. Його можна смажити, варити, запікати та фарширувати. Цей помаранчевий овоч смачний у будь-якому варіанті приготування, але понад усе ми любимо фарширований гарбуз і вам радимо спробувати цю смакоту!

Смачний рецепт гарбуза фаршированого куркою і грибами

 Для приготування страви вам знадобляться такі складові:

  • Гарбуз середніх розмірів - 1 шт.
  • Куряче філе - 300 г
  • Картопля - 2 шт.
  • Гриби - 300 г
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Молоко - 2-3 склянки
  • Вершки або сметана - 100 г
  • Твердий сир - 100 г
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - для смаження
  • Сіль, спеції - за смаком 

Приготування: 

  1. Спочатку зріжте з гарбуза верхівку з хвостиком, яка служитиме кришкою для готової страви. Очистьте овоч від насіння і м'якоті. Натріть гарбуз всередині часником, спеціями, вершковим маслом і додайте трохи теплої кип'яченої води, залиште на 30-50 хвилин розм'якнути.
  2. Далі підсмажте на рослинній олії гриби, кабачок, перець, картоплю, цибулю і порізане шматочками філе курки. Після того, як начинка буде готова, додайте молоко, вершки або сметану, тушкуйте все протягом 7-10 хвилин.
  3. Розм'яклий гарбуз начиніть підготовленою сумішшю, потім закрийте його ж верхівкою і поставте в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180-200 градусів. За кілька хвилин до приготування натріть зверху начинки гарбуза твердий сир і прикрасьте зеленню.
  4. От і все фарширований гарбуз готовий, а що головне, складові ви можете додавати на ваш смак. 

Смачного!

Якщо бажаєте дізнатися більше про гарбуз, його корисні властивості, способи приготування й інші смачні рецепти, читайте наші статті: 

Акційні товари
Каталог