+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Як приготувати фантастичні шоколадні трюфелі всього з двох інгредієнтів?

Як приготувати фантастичні шоколадні трюфелі всього з двох інгредієнтів?

15.10.2021

Як приготувати фантастичні шоколадні трюфелі всього з двох інгредієнтів?

Рецепт через який можна втратити сон - як же це смачно!

Занадто ідеально, щоб бути правдою! Що може бути краще (і підступніше для фігури!) смачного домашнього десерту, який не потребує випікання в духовці? При цьому інгредієнтів - лише два і вони елементарні, а підготовка займає всього пару хвилин. 

Елементарний рецепт шоколадних трюфелів 

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Налийте згущене молоко в невеличку каструльку. Поставте на конфорку зі слабким вогнем і безперервно помішуйте до утворення в молоці маленьких бульбашок. (Примітка: згущене молоко підгорить, якщо залишити його на плиті занадто надовго!)

Налийте тепле згущене молоко в миску.

Просійте через сито какао-порошок в миску зі згущеним молоком. Додавайте потроху, потім перемішайте лопаткою або великою ложкою. Повторюйте до тих пір, поки весь какао-порошок не буде добре вмішаний в молоко. У міру того, як ви вмішуєте какао, тісто має вийти густим і липким, подібне до шоколадного тіста для брауні. Готовий продукт повинен мати текстуру помадки.

Простеліть харчову плівку в прямокутну форму, посипте какао-порошком. Перелийте суміш у форму і розрівняйте її лопаткою. Знову злегка посипте какао й акуратно покрийте плівкою "тісто".

Охолодіть в холодильнику приблизно дві години.

Дістаньте форму з холодильника і покладіть остиглу масу на кухонну дошку. Великим гострим ножем поріжте тісто на невеликі квадратики, розміром з цукерки. За бажанням пальцями можете надати кожному трюфелю акуратну круглу форму.

Насолоджуйтесь!

Якщо ви не маєте часу чи умов для приготування цих чудових трюфелів, а смачненького десерту хочеться, пропонуємо придбати вже готові цукерки на будь-який смак в інтернет-магазині МегаМаркет.

Акційні товари
Каталог