+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
Виберіть магазин
Гарний, смачний, інстаграмний десерт. Без цукру!

Гарний, смачний, інстаграмний десерт. Без цукру!

18.02.2022

Гарний, смачний, інстаграмний десерт. Без цукру!

Рецепт приголомшливої насолоди, яка не шкодить фігурі!

Дивовижний десерт «Троянда-Лічі» з ніжною трояндовою водою, лічі та малиною має приємний смак зі східними нотками. Хоч в десерті присутня малина, тут вона не домінує, а навпаки, поступається екзотичному аромату стиглих плодів лічі.

Це смачне та естетичне на вигляд тістечко варто скуштувати всім, і навіть тим, хто ретельно слідкує за своєю фігурою, бо воно без цукру! 

Десерт «Троянда-Лічі»

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Спочатку приготуйте шоколадний мус. У підігріте до 75 градусів молоко введіть замочений на 10 хвилин желатин і білий шоколад без цукру та перемішайте. Вершки збийте до густої піни і додайте в шоколадну масу. В отриману суміш додайте трояндову воду.
  2. Начинка. Лічі очистьте і позбавте кісточок, наріжте кубиком. Малину підігрійте до кипіння, збийте до однорідності блендером та процідіть від кісточок. Додайте в малинове пюре лічі та лимонну кислоту. Розлийте по маленьких формах (можна використати звичайну форму для льоду) і заморозьте.
  3. Приготуйте корж, на якому буде триматися тістечко. Для цього змішайте мигдальне борошно, журавлину й очищені від кісточок фініки, збиті в блендері до однорідної маси. Тонко розкотіть тісто на пергаменті й дайте йому підсохнути.
  4. У форму для тістечка налийте шоколадний мус до половини, викладіть заморожений кубик компоту з лічі, налийте другу половину шоколадної маси і зверху викладіть коржик. Охолодіть тістечко у формі протягом 4 годин, потім витягніть його і за бажання нанесіть малиновий велюр. 

Насолоджуйтесь!

Акційні товари
Каталог