+38 (044) 391-00-05
Зателефонувати
с. Ходосівка вул. Обухівське шосе 1, 16
Десерт до 8 Березня

Десерт до 8 Березня

05.03.2021

Десерт до 8 Березня

Весняне свято - зайвий привід довести прекрасній половині свою любов, ну, і звичайно, похвалитися кулінарною майстерністю. Отже, приступаємо, адже свято не за горами! 

Мільфей з кремом з білого шоколаду і фруктами

Складність: Просто
Тип: Десерт
Час: 20 хвилин
Персон: 4

Інгредієнти:

  • Листкове тісто - 250 г
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Червоний апельсин - 1 шт.
  • Міні ківі - 3 шт.
  • Манго - 1 шт.
  • Тархун - 1 гілочка

Для крему:

  • Вершки 33% - 250 г
  • Молоко - 250 г
  • Цукор - 50 г
  • Жовтки - 8 шт.
  • Шоколад білий - 350 г

Необхідні продукти для приготування святкового десерту ви можете придбати з доставкою додому в інтернет-магазині МегаМаркет.

Приготування:

  1. Розморозьте листкове тісто і розкачайте до товщини 0,5 см.
  2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко, накрийте зверху ще одним пергаментом і деком, щоб воно не сильно підіймалось.
  3. Випікайте при температурі 180°C 10 хвилин.
  4. Дістаньте з духовки, підніміть температуру до 210°C, зніміть верхнє деко і пергамент, посипте цукровою пудрою і випікайте ще 5 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Остудіть і поріжте на прямокутники 4 на 6 см.
  6. Для крему відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки з цукром.
  7. Вершки і молоко злийте в одну каструлю і доведіть до кипіння. Вилийте в жовткову суміш. Перелийте назад в каструлю і варіть до загустіння.
  8. Вилийте в отриманий заварний крем поламаний на дрібні шматки білий шоколад. Гарненько перемішайте й остудіть до застигання.
  9. На один шматок тіста за допомогою кондитерського мішка відсадіть крем, накрийте другим шматком тіста, знову відсадіть крем і прикрасьте фруктами.
Акційні товари
Каталог